Köpvillkor

Registrering

För att handla i ILKAs webshop måste du först registrera dig som kund. Du skapar ett konto genom att gå in under Mitt konto / Logga in eller när du ska genomföra ditt första köp. Registreringen kräver en giltig e-postadress. Vi levererar varor till hela Sverige. Vid kort- och kreditbetalaning måste köparen ha fyllt 18 år. När du handlar är e-post och mobiltelefonnummer obligatoriskt. Om du handlar som företag måste även organisationsnummer anges.

Adressändring

Du som kund är ansvarig för att rätt adress och postnummer är angiven i din profil. Adressändring kan göras på Min sida. Registrerad adress blir automatiskt leveransadressen men det är möjligt att ändra till en alternativ leveransadress när du beställer. 

Priser

Alla priser är exklusive moms. Alla kostnader bundet till varorna framkommer i köpsprocessen. Frakt beräknas efter storlek och vikt och tillkommer. Vi tar förbehåll om tryckfel och tekniska fel gällande priser och lagerstatus. 

Leverans

Varor sänds för köparens räkning och risk. Vid eventuell skada eller avvikelse vid mottagande hjälper ILKA dig med att anmäla detta till transportör. Du som mottagare är dock skyldig att kontrollera varorna vid leverans och notera eventuella avvik på fraktsedel/kvittens. Kontrollera alltid att kartonger är hela och oöppnade samt att du tagit emot det antal kollin som följesedeln anger. Alla eventuella skador eller avvik ska anmälas till ILKA omedelbart. Skador ska dokumenteras med foton. Tänk på att skadade varor tillhör transportören tills dess att ärendet är avslutat och får därför inte kastas eller tas i bruk om inte annat har avtalats med ILKA.

Personuppgifter

Vi på ILKA vill att du ska kund ska vara trygg på att vi behandlar dina upplysningar på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Du kan när som helst be oss att korrigera felaktiga uppgifter eller lägga till upplysningar om du menar att de vi har är ofullständiga.  

 

Du kan lita på oss!

 

Vill du veta mer? Läs mer om personuppgifter och sekretess hos ILKA

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.